ОСТАННІ НОВИНИ

Луганського головного прокурора призначили керувати на Львівщині

|

У четвер, 16 червня, у прокуратурі Львівської області відбудеться представлення нового керівника  Юрія Квятківського за участі генпрокурора Юрія Луценка.

квятківський

Інформацію про призначення Юрія Квятківського на посаду прокурора Львівської області ZAXID.NET підтвердили на правах анонімності кілька джерел. Офіційно у прокуратурі Львівщини цю інформацію не підтверджують, але й не спростовують. Прес-секретар Юрія Луценка Лариса Сарган підтвердила інформацію про візит генпрокурора до Львова 16 червня, зазначивши, що йдеться про «кадрові зміни в облпрокуратурі», однак проігнорувала питання про прізвище нового прокурора Львівщини.

Останні 12 місяців 47-річний Юрій Квятківський очолював прокуратуру Луганської області, де запам’ятався тим, що запропонував створити на Донбасі спеціалізований суд у справах про сепаратизм, оскільки місцеві суди ігнорують такі справи.

У березні 2010 року Юрій Квятківський був звільнений з органів внутрішніх справ з посади першого заступника начальника ГУ МВСУ в Київській області у зв’язку із хворобою і наступні чотири роки працював у службі безпеки приватних банків – спочатку ПАТ «Банк Кредит-Дніпро», пізніше у ПАТ «Банк Національний кредит». У березні 2014 року повернувся на ту ж посаду у київській міліції, очоливши також Слідче управління ГУ МВС Київщини.

Судячи з декларації про доходи, за 2015 рік сукупний дохід Квятковського склав 445,8 тис. грн., в тому числі 320 тис. грн. зарплати. Окрім того, дружина нового прокурора Львівщини у 2015 році отримала 823 тис. грн. доходу, в тому числі – понад 500 тис. грн. від підприємницької діяльності.  Інших членів сім’ї у декларації Юрія Квятківського не вказано.

Фото: publicist.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *