ОСТАННІ НОВИНИ

Українець намагався нелегально привезти з Польщі скутер

|

Сьогодні працівники Льівської митниці ДФС у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» викрили спробу незаконного ввезення в Україну скутера торгової марки «YAMAHA» модель «XMAX» вагою 155 кг. Товар намагався ввезти громадянин України, який обрав для переміщення смугу руху «червоний» коридор. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

5

Так, під час проведення митного огляду транспортного засобу в боксі поглибленого догляду у салоні автомобіля було виявлено, окрім задекларованого товару,  вживаний розкомплектований скутер марки «YAMAHA».

Громадянин не заявив за встановленою формою точні і достовірні відомості про наявні в нього товари, які підлягають обов’язковому декларуванню в разі їх переміщення через митний кордон України. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ст. 472 Митного кодексу України.

6

За цим фактом Львівською митницею ДФС складено протокол про порушення митних правил за ст. 472 Митного кодексу України. Товар вилучено до розгляду справи у суді.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *