ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова міліція Львівщини «прикрила» конвертаційний центр

|

Працівники податкової міліції Головного управління фіскальної служби Львівської області припинили діяльність чергового “конвертаційного” центру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

конв1

У ході досудового розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах службовими особами підприємства, оперативниками ГУ ДФС встановлено особи, які використовували реквізитів “фіктивних” фірм, зареєстрованих на території м. Києва. Вони купували продукцію у підприємств реального сектору економіки та, використовуючи схему ухилення від сплати податків і мінімізації ціни продукції, продавали товар за не обліковані готівкові кошти.

конв2

Співробітники оперативного та слідчого управління ГУ ДФС у Львівській області на підставі ухвал судді районного суду м. Львова проведено низку обшуків. У результаті – в офісному приміщенні виявлено та вилучено грошові кошти в розмірі близько 2,8 млн грн, комп’ютерну техніку, первинні документи фінансово-господарської діяльності, талони на пальне. За іншими адресами виявлено та вилучено 2 печатки, комп’ютерну техніку та документи фінансово-господарської діяльності.

Наразі триває досудове розслідування даного провадження.

Фото: ДФС Львівщини

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *