ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні впіймали чоловіка, якого розшукували за нанесення тяжких тілесних ушкоджень

|

У Львові патрульні затримали особу, яку розшукували за умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

пат1

Так, 11 червня о 4:50 ранку патрульні помітили на вулиці Шафарика автомобіль ВАЗ-21093, у якого був несправний габаритний ліхтар. Зупинити автомобіль вдалося на вулиці Джорджа Вашингтона.

«У чоловіка при собі не було водійського посвідчення і він назвався, як згодом з’ясувалося, чужим ім’ям. Водій відмовлявся надавати будь-які документи, які посвідчують особу. Однак, патрульні маючи досвід у таких ситуаціях, все ж змогли отримати від водія документ зі справжнім ім’ям та фото чоловіка – екзаменаційну картку», – повідомили патрульні.

32-річного чоловіка перевірили у базі і з’ясувалося, що він розшукується Личаківським відділом поліції за статтею 124 ч.1 ККУ (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, вчинене у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця).

Чоловіка доправили до Личаківського відділу поліції та передали слідчому.

Фото: патрульна поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *