ОСТАННІ НОВИНИ

Нелегальний експорт лісу, затриманий активістами у Чопі: з’явились деталі

|

Затримані у квітні вагони з деревиною на станції Чоп не відповідали замитненим документам. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Громадської ради при СБУ.

1

Так, на запит Громадської ради при УСБУ у Львівській області отримана інформація щодо зупинених 30 вагонів з деревиною на ст. Чоп.
Так, згідно отриманих даних, на станції Чоп зупинено 30 вагонів з дровами паливними, лісогосподарстких підприємств Львівського ОУЛМГ.
На додатковий огляд направлено 6 вагонів, деревина яких за попереднім оглядом не відповідала замитненим документам, зокрема, вагони: ДП “Славське ЛГ” дрова хвойні ( покупець підприємство з Австрії), ДП “Самбірське ЛГ” дрова твердих порід ( покупець підприємство з Словаччини), ДП “Дрогобицьке ЛГ” дрова твердих порід ( покупець підприємство з Словаччини), ДП “Сколівське ЛГ”, дрова хвойні ( покупець підприємсво з Австрії).
Окрім того, серед дрів хвойних ДП “Бродівське ЛГ”, знайдено схованку для перевезення контрабанди, перевіркою цього факту займається СБУ.

Раніше стало відомо, що прем’єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення керівнику ДФС Роману Насірову «розібратись» із лісовою контрабандою у Чопі.

«Я б хотів, щоб кожен, хто причетний до цього випадку, хто відправляв, хто робив замовлення, хто підписував (папери – УНІАН), – всі вони мають бути покарані, їх матеріали повинні бути передані до Національного антикорупційного бюро. Це чиста корупція, махрові корупціонери, яким просто не місце в самій системі», – підкреслив прем’єр-міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *