ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні у Львівській області викрили мільйонну оборудку з деревом

|

В Україну намагались ввезти дерев’яні панелі вартістю майже мільйон гривень за документами, що містять неправдиві дані стосовно відправника та їх вартості. Оборудку викрили львівські митники. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Львівській області.
деревина

Днями в зону митного контролю пункту пропуску «Краковець – Корчова» в напрямку «в’їзд в Україну» заїхав вантажний транспортний засіб з причіпом під керуванням громадянина України, який до митного контролю подав товаросупровідні документи, згідно з якими на адресу одного з ПП Львівської області від компанії відправника з Англії переміщував два вживані стрічкові конвеєри та майже 20 м³ дерев’яних панелів. Вартість останніх ставила 24 381,87 Євро.

Під час перевірочних заходів цієї зовнішньоекономічної операції митники встановили, що насправді товар надійшов з Німеччини, а його вартість майже на 10 тис. Євро вища, аніж та, що була заявлена до митного контролю.

Так, керівник компанії з Великобританії надав водієві фірми перевізника товаросупровідні документи, що містять неправдиві дані, щодо відправника та вартості товару. Сам керівник англійської компанії відмовився надати пояснення з цього приводу. В його діях вбачаються ознаки порушення митних правил, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Дерев’яні панелі вартістю майже мільйон гривень вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Фото: ДФС

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *