ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на казкове дійство у ритмі танго

|

У Львівській філармонії 19 червня о 18.00 відбудеться концерт «Вечір у ритмі танго». Про це Львівському порталу повідомили організатори.

танго

Музичне дійство від оркестру «Віртуози Львова» та диригента Ірини Вакуліної, яке поєднає в собі музику, світло-тіньові ефекти та хореографічні номери.

Разом з оркестром «Віртуози Львова» виступатимуть молоді львівські музиканти, Оксана Потапова (скрипка) та Ігор Чекайло (віолончель). Вони є давніми друзями оркестру і неодноразово виступали в якості солістів. У виконанні цих талановитих музикантів, ви зможете почути і добре знайомі мелодії у ритмі танго, і музичні новинки, наповнені бурхливими емоціями.

А допоможуть ще глибше зануритися у атмосферу пристрасного танцю, світло-тіньові ефекти від Театру Тіней «ДИВ», режисер Дарія Альошкіна. Саме цього вечора вони з’являться на сцені Львівської філармонії, щоб зачарувати грою світла та тіні.

«Також  свою майстерність буде дарувати глядачам танцювальна пара –  Марта Андрушко та В’ячеслав Соколов. Харизматична пара, прекрасні танцівники і творчі особистості. Актори, що органічно доповнюють один одного і привносять у спектакль інтригу. Елегантні і витончені рухи Марти та батярський запал Славка – це вибухова суміш, котру варто побачити!  В парі танцюють вже 3 роки. За цей час брали участь у таких проектах, як «Ніч у Львові», фестиваль  оперного та фортепіанного мистецтва у Кам’янці Подільському, проект «Сніжність», міжнародний фестиваль ім.БогданаВесоловського, «Читай-Львів», «Вересневі імпресії», «Вечір з медом»  театральні постановки від ВarriodePalermo («Ніч чар», «За лаштунками емоцій», показові виступи на майстер-класах та танго-фестивалях.Танець, музика, світло і тінь, все це об’єднається, щоб створити для Вас казкове дійство у ритмі танго», – зазначили організатори.

Фото: філармонія

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *