ОСТАННІ НОВИНИ

«Санта-Барбара» вже в липні діятиме на вулиці Антонича

|

Згідно з досягнутими домовленостями між ЛКП «Львівавтодор», Сихівською районною адміністрацією та ТОВ «Сихівська народна торгівля», відбувається перенесення ринку «Санта-Барбара» на вулицю Антонича, у зв’язку з прокладенням трамвайної колії на Сихів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

санта-барбара на антонича

Територія під ринок вже розпланована, зараз тривають роботи з прокладання мереж.

«Ділянка вже спланована, засипана щебенем, проведено світло. Наступного тижня проводимо водопостачання, водовідведення та каналізацію. Паралельно вестимуться роботи по зведенню павільйонів. До початку липня ринок повинен бути повністю перенесений», – наголосив Роман Познанський, начальник відділу державних закупівель ЛКП «Львівавтодор».

Окрім цього, наступного тижня ТОВ «Сихівська народна торгівля» повинна звільнити автостоянку за ринком «Санта-Барбара», щоб компанія «ОНУР» змогла проводити будівельні роботи для прокладання колій та влаштування розворотного кільця. Після завершення зведення торговельних павільйонів на вул. Антонича ділянка на пр. Червоної Калини-Вернадського повинна бути повністю звільнена для продовження робіт по будівництву трамвайної колії.

Станом на сьогодні, по Лоту 1 (вул. Угорська-вул. В. Вернадського) роботи виконано на більш, ніж на 90%, а по Лоту 2 (вул. І. Свенціцького-вул. Угорська) – більш, ніж на 50%. Згідно з графіком, планове завершення робіт – осінь 2016 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *