ОСТАННІ НОВИНИ

Під час «ВЕЛОПАРКУ» львів’ян закликають приходити зі своїми тарами для сміття

|

Під час фестивалю «ВЕЛОПАРК», що проходитиме впродовж 11-12 червня в Парку культури мешканців просять сортувати сміття, аз можливості, взагалі його не продукувати.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі парку.

вело

«Друзі, у зв’язку непростим становищем у місті з вивозом сміття, під час проведення фестивалю «Велопарк» будуть облаштовані спеціальні контейнера для сортування відходів. Просимо відвідувачів сортувати сміття у два контейнери – в один вторинну сировину (пластик, скло та папір), яка потім буде розсортована на 3 фракції підприємством АВЕ та інше сміття, яке потрапить на сміттєзвалище, сподіваємось його буде не багато.»,  -йдеться у повідомленні.

Окрім того, відвідувачі просять за можливості носити сміття із собою.

«Також рекомендуємо приходити зі своєю тарою для споживання напоїв та їжі, таким чином ми з Вами зменшимо генерування сміття. Дякуємо за розуміння та чекаємо Вас на велофестивалі», – додають організатори.

Нагадаємо, що ВЕЛОПАРК збере всіх львівських любителів велосипедів – від аматорів до спортсменів, від дітей до дорослих. У фестивалі візьмуть участь ті, хто користується велосипедом щодня, і ті, хто сідають на нього раз на рік. Всі вони зберуться разом на особливому фестивалі аби показати, що велосипед це не просто засіб пересування, це стиль життя, стиль здорового та успішного життя у колі однодумців.

Програма велосипедних активностей:
– велозаїзд «Green bike»;
– змагання з гірського велосипеду
– другий етап Чемпіонату України з велотріалу;
– змагання з велополо, вело-конкурси й
вікторини;
– веломайстерня та прокат велосипедів;
– велоквест
– дитяча зона від вело-клубу «Колесо Вітрів» ;
– виготовлення кастом-велосипеда від Franky Kustom Family;
– змагання з Mini Urban Downhill;
– катання нічним Львовом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *