ОСТАННІ НОВИНИ

На Трійцю та до Дня Конституції через Львів курсуватиме додатковий поїзд

|

Для задоволення підвищеного попиту пасажирів на перевезення на Трійцю та до Дня Конституції в західному напрямку Укрзалізниця призначила додатковий поїзд № 239/207 Київ – Ужгород, який проїжджає через Львів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Укрзалізниці.

поїзди

Так, із Києва поїзд № 239/207 відправиться 17, 24 та 27 червня о 19:45 та прибуде до Ужгорода наступного дня о 10:53. Зворотно із Ужгорода відправлення 20, 25 та 28 червня о 13:10 та прибуття до Києва наступного дня о 06:04. У поїзді є місця в спальних, купейних та плацкартних вагонах. Поїзд прослідує через Новоград-Волинський, Львів, Славське, Мукачеве.

Раніше також повідомлялося про призначення до Трійці та Дня Конституції поїзду № 192/191 Львів – Київ. Загалом на Трійцю вже призначено 6 додаткових поїздів у популярних напрямках та 7 додаткових поїздів – до Дня Конституції.

Квитки на додаткові поїзди та додаткові рейси можна придбати через офіційний онлайн-сервіс Укрзалізниці booking.uz.gov.ua або в залізничних касах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *