ОСТАННІ НОВИНИ

Фреді шукає дім. Львів'ян просять допомогти прилаштувати пса, який потрапив під авто

|

Історія цього собаки облетіла інтернет і не залишила нікого байдужим. Песик Фреді, що постраждав у страшній ДТП, видужав після непростого лікування і тепер шукає господаря.Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

фреді 1

Вкінці зими до Львівського комунального підприємства «Лев» надійшло повідомлення про травмованого собаку на одній з доріг міста. Ловці ЛКП виїхали на місце виклику і були шоковані – на тварині не було частини шкіри, травми були забруднені та виглядали вже не дуже свіжими. Ще трошки часу, і невідомо чи вижив би цей собака. Коли собаку доправили в клініку комунального підприємства «Лев», ветлікарі побачили, що тварина буквально гнила на очах.

фреді 2

Як виявилося, песика збило невідоме авто і протягнуло за собою по асфальту. Але власник автомобіля не зупинився і не вийшов допомогти собаці, а поїхав собі далі. Травмована тварина залишилась помирати просто на дорозі. Кілька днів він страждав і ніхто не поспішав йому на допомогу. У результаті – множинні гнійні рани по всьому тілу, здерта шкіра з великої частини тіла, перелом лапи. На щастя, тварину таки помітили небайдужі люди, які зателефонували в ЛКП «Лев».

У першій комунальній ветеринарній клініці, яка діє на базі ЛКП «Лев», собаці надали всю необхідну допомогу. ЛКП одразу ж повідомило про цю ситуацію на свої сторінці у Facebook. Інтернет бурхливо відреагував на ситуацію з Фреді (саме так назвали в ЛКП чотирилапого героя). Дехто навіть радив провести евтаназію.

фреді 3

Але команду ЛКП вразила несамовита витривалість собаки і бажання жити, тому порятунок Фреді продовжили. Донині собака живе в ЛКП «Лев», де отримує догляд, турботу і любов. Він активно ходить на прогулянки, дружить з іншими собаками, обожнює людське товариство, і вже мріє про власний дім та господаря, який не зрадить і не залишить в біді.

Якщо ви хочете забрати Фреді додому, звертайтеся в ЛКП «Лев» – Львів, вул. Промислова, 56, тел. 068 535 4545. Підприємство працює щодня без вихідних з 08.00 до 20.00 год.

Фото: соцмережі

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *