ОСТАННІ НОВИНИ

Загрози життю людей від задимлення з Грибович немає – провідний медик

|

Загрози життю людей від задимлення з Грибович немає. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив, головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка.

848

«Хочу спростувати чутки, котрі поширюються в соціальних мережах щодо пожежі на Грибовицькому сміттєзвалищі. На даний час загрози життю людей від задимлення немає!

Тож панікувати не потрібно», – переконує медик.

Водночас він додав, що всі заміри якості повітря на токсичність проводять відповідні служби Львівської міської ради.

«Як повідомив керівник Головного управління Держепідемслужби у Львівській області Роман Павлів, спеціалісти лабораторного центру, разом з фахівцями Державної екологічної інспекції та комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» Львівської міськради зараз проводять аналізи повітря на території полігону та у довколишніх селах», – повідомив він.

«Ще раз хочу підкреслити, що станом на цю годину токсичних речовин, внаслідок пожежі у повітрі немає.  Єдині хто можуть себе дискомфортно почувати, це люди із захворюваннями дихальних шляхів через невеликий брак кисню, та й то лише у випадку, якщо вони знаходяться у безпосередній близкості від місця пожежі – додав головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *