ОСТАННІ НОВИНИ

Вболівальників, які їхатимуть на Євро-2016, пропускатимуть позачергово

|

В період з 10 червня по 10 липня 2016 року у Франції відбудеться фінальна частина чемпіонату Європи з футболу 2016 року, де гратиме Національна збірна України. Тому прикордонна служба рекомендує вболівальникам зареєструватись та пройти кордон без черг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Держприкордонслужби України.

кордон

У зв’язку із цим, прикордонники очікують збільшення потоку  організованих груп вболівальників, який прогнозується через пункти пропуску «Устилуг – Зосін», «Угринів – Долгобичув», «Рава-Руська», «Грушів – Будомеж», «Львів-аеропорт» Львівського прикордонного загону, «Краківець», «Шегині», «Смільниця – Кросьценко» Мостиського прикордонного загону, «Тиса» та «Ужгород» Чопського прикордонного загону, «Лужанка» Мукачівського прикордонного загону та «Порубне» Чернівецького прикордонного загону.

Пропуск через державний кордон футбольних фанів та вболівальників чемпіонату Європи з футболу буде здійснюватися у взаємодії з прикордонною охороною суміжних держав, митними органами та іншими контрольними службами відповідно до вимог чинного законодавства України у пріоритетному порядку та позачергово. Також передбачено оформлення вболівальників в автомобільних пунктах пропуску на окремих смугах руху, в авіаційних пунктах пропуску – на окремо створених коридорах, а за потреби безпосередньо біля трапу літаків.

Зазначимо, що організованим групам та окремим громадянам, які їдуть на чемпіонат Європи з футболу 2016 необхідно пред’явити деякі документи для поїздки. Зокрема, такими можуть бути:

  1. Наявність квитків на футбольні матчі;

2.Бронювання готелю в містах проведення матчів (Париж, Марсель і Леон);

3 Наявність запрошення від офіційного представництва ФІФА;

  1. Наявність акредитацій них карток для журналістів;
  2. Завчасне інформування прогнозованих груп футбольних фанів та вболівальників на такі електронні скриньки пунктів пропуску:

«Устилуг»            –      [email protected]

«Рава-Руська»      –      [email protected]

«Краківець»         –       [email protected]

«Шегині»             –      [email protected]

«Смільниця»       –       [email protected]

«Малий Березний»  –   [email protected]

«Ужгород»               –   [email protected]

«Чоп» (Тиса)            –   [email protected]

«Лужанка»               –    [email protected]

«Вилок»                   –   [email protected]

«Дякове»                  –   [email protected]

«Порубне»               –    [email protected]

«Мамалига»            –     [email protected]

«Россошани»          –   [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *