ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО ворог поранив сімох українських бійців

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, 7 військовослужбовців отримали поранення. Втрати противника за минулу добу: 1 загиблий та 5 поранених окупантів зі складу так званих «10-го окремого мотострілецького полку» (Макіївка) та «7-ї окремої мотострілецької бригади» (Дебальцеве). Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО.

мапа, 08-06

Луганський напрямок

НЗФ порушили режим тиші 1 раз у Попаснянському районі.

Донецький напрямок

Вчора одразу після опівночі відбувся артобстріл нашої позиції «Шахта Путилівська» (також відома як «Шахта Бутовка-Донецька»). Випущено 18 снарядів. Також відбулася низка мінометних обстрілів з боку НЗФ по всьому фронту. Гарячі точки традиційні – це Зайцеве та Авдіївка, де противник регулярно веде вогонь з усього наявного на цій ділянці фронту озброєння, за винятком реактивної артилерії. Внаслідок мінометного обстрілу житлових кварталів Авдіївки отримав численні осколкові поранення місцевий житель. Чоловіка було вчасно госпіталізовано.

Неспокійно і на інших ділянках фронту – Світлодарська дуга, інші райони Горлівської агломерації. В Донецькому аеропорту вчора було тихо. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 17 ворожих обстрілів, зокрема 10 мінометних та 1 артилерійський. Про це заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

Маріупольський напрямок

Минулої доби мінометні обстріли наших позицій відбулися одразу на 5 ділянках фронту: у Новотроїцькому, Водяному, Лебединському і Широкиному. Ворожі провокації окупантів відбуваються по всій лінії розмежування. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 18 ворожих обстрілів, зокрема 6 мінометних.

Фото: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *