ОСТАННІ НОВИНИ

Мери міст області підтримують Львів та будуть ще 2 дні приймати його сміття

|

Сьогодні відбулось засідання Львівського регіонального відділення Асоціації міст України, де присутні прийняли заяву про солідарність зі Львовом у питанні вивезення сміття. Із 45 мерів – членів відділення – були присутні 35: усі одноголосно проголосували спільну заяву. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

сміття

«21-23 червня у місті Одеса відбудуться загальні збори нашої Асоціації міст України. Наше регіональне відділення Асоціації є найбільшим в Україні – воно об’єднує 45 територіальних громад Львівської області. Сьогодні у нас були збори, і в порядку денному було питання «Різне», де ми обговорили форс-мажорну ситуацію, яка склалась у Львові щодо захоронення ТПВ на сміттєзвалищі. Усі наші міста проявляють солідарність із територіальною громадою Львова. Зараз вони тимчасово приймають у себе ТПВ зі Львова, адже важливо показати, що львів’яни не залишаються на самоті», – зазначив виконавчий директор Львівського РВ Асоціації міст України Василь Абаімов.

Як повідомляє Вголос, Андрій Садовий закликав мерів міст перетримати сміття до 10 липня, а далі знову забере його у Грибовичі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *