ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОДА взялася за будівництво 68 пам’ятників загиблим Героям України

|

Оголошено відкриті торги на будівництво пам’ятників загиблим Героям України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

памятник герою

В управлінні капітального будівництва Львівської облдержадміністрації оголосили проведення процедури відкритих торгів на «Будівництво пам’ятного знаку на могилах загиблих під час антитерористичної операції та Героїв Небесної сотні». За результатами проведеної процедури планують встановити  43 пам’ятних знаки на Личаківському кладовищі та 25 пам’ятних знаків на території Львівської області.

За словами начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА Катерини Іванової, фінансування встановлення пам’ятних знаків забезпечується в рамках «Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, а також родин Героїв небесної сотні на 2016 – 2019 роки».

Для отримання документації конкурсних торгів потрібно звертатись до Управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації за адресою: 79000, Львівська область, м. Львів, вул. Чайковського, буд. 17, або на веб-порталі уповноваженого органу з питань закупівель.  Контактна особа – Катерина Іванова, тел. 032 261 09 49.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *