ОСТАННІ НОВИНИ

Депутата «Самопомочі» спіймали на хабарі

|

У Львові на хабарі впіймали депутата облради. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

9

Оперативники Управління захисту економіки (УЗЕ) у Львівській області ДЗЕ Нацполіції викрили депутата Львівської обласної ради у корупційній діяльності. Окрім депутатської діяльності, обранець займається науковою роботою та обіймає посаду керівника одного із структурних підрозділів вищого навчального закладу.

Від свого підлеглого працівника вимагав 6 тисяч гривень хабара. За визначену ним суму він пообіцяв не звільняти його із займаної посади. для приховування корупційної діяльності кошти перераховувались на банківській рахунок, який зазначив депутат.

Співробітники УЗЕ встановили власника рахунку та задокументували факти одержання депутатом неправомірної вигоди.

Під час проведення санкціонованих обшуків за місцем мешкання посадовця та його знайомого – власника рахунку, оперативники Управління захисту економіки та слідчого управління Нацполіції вилучили речові докази.

На даний час слідчим управлінням ГУНП у Львівській області депутату повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

За корупційну діяльність затриманому загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *