ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде свято мотокросу

|

ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» запрошує львів’ян та гостей міста взяти участь у GaliciaMotocrossFest, що відбудеться 12 червня. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

мотокрос

Метою проекту є проведення культурно-спортивного заходу для популяризації спорту та здорового способу життя серед населення, через відновлення регулярних змагань, підтримку мотивації спортсменів, відновлення слави про легендарну мототрасу «Майорівка», на якій проходили етапи чемпіонату України, ранги кубка Європи тощо.

«Ми сподіваємось, що цей проект не лише допоможе відновити та привернути увагу до існування хорошої траси, а й активізує мешканців цього мікрорайону до проблеми відновлення чудового парку, як місця для активного відпочинку та дозвілля», – розповідає один із організаторів фестивалю Тарас Репицький.

Адреса проведення заходу – мототраса на Майорівці (між: вул. Медова; вул. Медової Печери; вул. Китайська; біля “Медової печери”, геологічної пам’ятки природи Винниківського лісопарку).

З питань коментарів, пропозицій співпраці – просимо звертатись за телефоном 097 777 13 15 або поштою [email protected]

Довідка

Інститут суспільних ініціатив – організація, що ставить за мету розвиток громад та підтримку молоді на шляху побудови громадянського суспільства в Україні. Окрім навчальних та тренінгових програм, організація організовує фестивалі, турніри та резиденції.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *