ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові критична ситуація із вивезенням сміття, - ЛМР

|

У міськраді визнають критичну ситуацію у місті через проблему із вивезенням сміття. Про це сьогодні на сесійному засіданні заявила заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Оксана Маруняк, передає кореспондент Львівського порталу.

сміття

«Ситуація у місті Львові зараз є проблемною, і, я б сказала критичною. Сміття наразі вивозиться, але щоденно це є кропітка праця. І я дякую облдержадміністрації та мерам міст Львівщини за допомогу у вирішенні цього питання. Бо щоразу ми постаємо перед питанням – куди вивозити сміття. Зрозуміло, що полігони на території області не є безрозмірними, зрозуміло, що є певна межа, до якої вивозять сміття. Також є певні перепони: невдоволення громади, є і політичні сили, які впливають на цей процес…», – заявила вона.

І додала, що зважаючи на це, необхідно терміново вирішувати питання із виділенням землі під сміттєпереробний завод.

«Це питання не на дні, а на години… Ситуація є критичною. Я прошу і звертаюся до мерів міст до голови облдежадміністрації, щоби вони тимчасово, настільки це можливо, приймали сміття…», – пояснила вона.

Раніше Львівський портал повідомляв, що в Червонограді, можливо, перекриватимуть дорогу львівському сміттю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *