ОСТАННІ НОВИНИ

Розбійний напад в Червонограді: з ринку вкрали майже 12 тисяч доларів та червону ікру

|

Невідомі скоїли розбійний напад на території ринку в Червонограді. За фактом нападу на працівника охорони та заволодіння майном підприємців відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

крадіжка

Так, до Червоноградського відділу поліції 6 червня надійшло повідомлення про скоєння розбійного нападу на працівника охорони одного з ринків у місті Червоноград.

Правоохоронці встановили, що 6 червня близько 00.30 троє невідомих проникли на територію ринку. Зловмисники із застосуванням  фізичного насильства до 64-річного охоронця ринку, заволоділи грошима та майном трьох підприємців, які зберігалися в одному з приміщень ринку, на загальну суму 10 000 доларів США, 40 000 гривень та консервами «Червона ікра риби» на  суму  2100 гривень.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 КК України (Розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше  приміщення чи сховище,- карається позбавленням волі  до дванадцяти років із конфіскацією майна). Правоохоронці проводять заходи з метою встановлення осіб причетних до розбійного нападу на охоронця ринку і викрадення майна підприємців.

Фото: visnyk.lutsk.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *