ОСТАННІ НОВИНИ

Ірина Геращенко: «Садовий замість сміттєзвалища займався формуванням своєї медіаімперії»

|

Перший заступник голови Верховної Ради України про «істерику» Андрія Садового через Грибовицьке сміттєзвалище, та мовчання «Самопомочі» з приводу масштабів екологічного лиха на Львівщині:

804

«Звичайно, маємо всім миром допомогти меру Львова подолати проблему сміття у Львові і врятувати львів’ян від сміття. Це не дуже корелюється з децентралізацією, звичайно. Але зате відповідальність за екологічне лихо в конкретному регіоні і невирішену десятиріччями проблему сміттєзвалища (мер більш натхненно займався формуванням своєї медіаімперії і т.д.), тепер розділять президент і прем’єр.

А як там «Самопоміч», дозволила звертатися до злочинної влади? Сироід і Березюк не побачать в цьому узурпацію сміттєзвалищ і корупцію? Не будуть проти? А то я переживаю. До речі, «Самопоміч» делікатно мовчала про трагедію на сміттєзвалищі. Істерик, як навколо Кривого Рогу не влаштовувала. Семенченко з десантом туди не в’їжджав. Не його тема… А ми, коаліція, розглянемо це питання і допоможемо, звичайно. Бо львів’ян шкода в цій ситуації…», – повідомила Геращенко у своєму Фейсбуці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *