ОСТАННІ НОВИНИ

Гарячої води у Львові з 11 червня так і не буде

|

Швидше за все, 11 червня львів’яни ще не матимуть гарячої води. Про це повідомив головний інженер ЛКП «Залізничнетеплоенерго» Віталій Камінський.

вода

Він розповів, що комунальники частково латають пориви, а частково повністю замінюють теплові мережі. Після цього знову проводять гідравлічні випробовування. Цього разу під час випробувань вони помітили три пориви на важливих трубопроводах.

«Наразі на 11 червня, швидше за все, ми не дамо гарячу воду», – заявив він.

На питання, коли ж все таки можна очікувати гарячої води у кранах інженер відповів: «Я не можу впевнено це сказати, бо, коли ліквідовуватимемо пориви, далі проводитимемо гідравліку. Якщо труби прориватимуть, то проводитимемо заміну. Коли це буде, не можемо точно сказати».

Він запевнив, що точніша інформація буде наступного тижня.

Прес-секретар ЛМКП «Львівтеплоенерго» Ганна Пищула також не потішила добрими новинами: «У процесі ліквідації були виявлені такі пошкодження, про які нам не було відомо. Зараз на тих відрізках, де ліквідовано, проводиться заповнення (труб водою, – ред.), але конкретно, чи ми встигатимемо до 11 червня, поки сказати не можу. Думаю, це буде відомо у четвер».

Вона зазначила, що дуже великий об’єм робіт на Сихові. Також тривають роботи у Шевченківському і Франківському районах.

Як раніше повідомлялося, 10 травня, десятки тисяч львів’ян залишилися без гарячої води. Через гідравлічні випробування людям доведеться кілька тижнів гріти воду у каструлях. Комунальники ж запевняють, що такі незручності необхідні, аби перевірити мережі, і переконують, у Львові ще не найгірша ситуація з подачею гарячої води.

Неприємною новиною стало те, що гаряча вода у квартирах з’явиться аж 11 червня. Як повідомляють комунальники, все через велику кількість поривів на теплових мережах та роботи з їх ліквідації. Ця ситуація не втішила нікого у місті, а депутатів примусила взятися за питання якнайшвидшого відновлення подачі гарячої води.

ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *