ОСТАННІ НОВИНИ

Через тимчасове сміттєзвалище у Львові зріють бунти мешканців

|

Сьогодні у Львові відбулася зустріч обурених мешканців, які невдоволені тим, що у їхньому районі, а саме на вулиці Пластовій, планують робити тимчасовий полігон для сміття. Про це з місця події передає кореспондент Львівського порталу.

DSC_4394

Кілька десятків львів’ян зібралися на території Храму Пресвятої Богородиці Володарки (вулиця Новознесенська).

Як пояснив голова ЛМГО «Відродження Знесіння» Богдан Приймич, мешканці прилеглих  до майбутнього тимчасового сміттєзвалища вулиць обурені цією ситуацією і налаштовані радикально.

«До нашої організації надходили численні скарги від людей, тому ми взялися організувати цю зустріч, щоби обговорити ситуацію.  Мешканці виступають категорично проти того, щоби на території очисних споруд на вулиці Пластовій створили цю станцію для сміття. А там вже готують майданчик…», – пояснив він.

DSC_4397

І додав, що з цього приводу міська влада не провела ніякого громадського обговорення і вирішила все сама за мешканців.

Відтак Богдан Приймич наголосив на тому, що люди готові пікетувати та перекривати дороги.

DSC_4400

Своє обурення ситуацією висловила і мешканка вулиці Горіхової Ольга Кіт: «Звісно, я не задоволена цим всім. По-перше, тут проживає багато молодих сімей з дітьми, по-друге, виходить так, що у цій ситуації нас мають за цапа-відбувайла. На мою думку, такі дії мера не є правомірними, адже ніхто навіть не поцікавився нашою думкою, нас просто поставили перед фактом.  Тому і не дивно, що мешканці налаштовані радикально і готові влаштовувати пікети. Ніхто з цим миритися не буде».

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *