ОСТАННІ НОВИНИ

«Собаче» непорозуміння біля Львова

|

Біля Львова у селі Солонка на одному із дачних кооперативів вирішується доля чотирьох собак, які роздерли кота однієї із місцевих жителів. Як повідомила у коментарі Львівському порталу Юлія Прос – власниця кошеняти, історія про те, що голова їхньої спілки планує розбивати собачі буди і знищувати собак – перебільшена.

Так, за її словами, собак рухати ніхто не збирався, йде мова про те, щоб їх відселити з території кооперативу.

«У нас живе чотири собаки: 3 великі і одна маленька. Їхня будка прямо біля нашого будинку. В принципі, з ними не було жодних проблем. А в суботу наш котик виліз з дому прямо до собак, і вони її роздерли. Після цього постало питання про те, щоб собак забрати, бо це вже був не перший випадок, коли вони домашніх котиків розтерзали», – розповіла жінка.

Кіт Юлії Прос

За її словами, рішення у цій ситуації будуть шукати гуманне.

«Ми зв’язалися з ЛКП «Лев» і хотіли, щоб їх вивезли, але є проблема, бо це рахується не Львовом, а областю – і вони не можуть сюди виїжджати. Але ніхто собак не чіпав, і жодних насильницьких дій ми з ними не робили. Їхні буди стоять, можна приїхати і подивитись», – переконує пані Юлія.

Дівчина наголошує, що конфлікту як такого не було, ніхто з жителів напряму не виступав проти вивозу собак.

«В принципі, якихось скандалів не було. Андрій (Кухтавич, голова кооперативу-ред.) попередив мешканців, що собак вивезуть і ніхто не мав нічого проти. У нас багато дітей, собаки не  привиті – трохи страшно.

Нагадаємо, що іншу версію подій у цій історії розповіла Львівському порталу місцева мешканка.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *