ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівводоканал» відхрестився від сміттєзвалища на їхній території

|

«Ніякого сміттєзвалища на території наших очисних споруд не буде», – про це під час брифінгу заявив директор ЛМКП «Львівводоканал» Валентин Вольський, передає кореспондент Львівського порталу.

сміття

Як Львівський портал вже повідомляв, з’явилася інформація про те, що у межах міста готують полігон для сміття, йдеться  про 3-у лінію очисних споруд «Львіводоканалу», де начебто почали готувати ділянку для тимчасового полігону для сміття.

«Ми на території робимо площадку, де в майбутньому будуть матеріали для реконструкції очисних споруд. На комісії по надзвичайних ситуаціях було прийнято рішення, що при необхідності там буде перевантаження сміття з маленьких машин у великогабаритні. Але, чи буде вона використовуватися, чи ні – невідомо. Ніякого сміттєзвалища на території очисних споруд не буде», – зазначив Валентин Вольський.

«На сьогодні там розрівняна площадка, стоїть техніка і нічого не відбувається», – водночас додала заступник голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Ірина Маруняк.

І пояснила, що цю територію будуть використовувати у тому випадку, якщо сміттєзвалища області не зможуть приймати львівське сміття, тоді його звідси доведеться везти в інші області.

Фото: kr.depo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *