ОСТАННІ НОВИНИ

Із 2017 року пільгового проїзду на Львівщині не буде?

|

На Львівщині готують впровадження пілотного проекту щодо монетизації пільг. Тобто адресну грошову допомогу на транспорт будуть надавати пільговикам на руки. Скасування пільгового проїзду заплановано з початку 2017 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі «Асоціації перевізників Львівщини».

109

За словами голови громадської організації «Асоціації перевізників Львівщини» Івана Велійки, цей метод зможе вирішити проблему конфліктів між водіями та пільговиками.

«Перевізники своє слово дотримали, тепер влада демонструє що також вміє тримати слово. Ми наполягали на тому, що мають бути враховані інтереси не тільки пільговиків, але й перевізників. Зрештою, так чи інакше ми виходимо на інше рішення – щодо виділення грошей людям із пільгами на руки. Так зникнуть усі конфлікти між водіями та пільговиками», – вважає Іван Велійка.

Як відомо, депутати Львівської обласної ради підтримали програму фінансування перевезень пільговиків автобусами на приміських маршрутах і в містах обласного значення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *