ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські журналісти стали вояками

|

Сьогодні, 3 червня, на передодні Дня журналіста, на території Яворівського полігону львівьскм журналістам показали справжні військові реалії та похвалилися новими обєктами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив очільник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук, передає кореспондент львівського порталу.

1

За його словами, журналісти мали змогу стати справжніми українськими воїнами.

«Сьогодні, напередодні Дня журналіста, вкотре зустрівся на полігоні із представниками вітчизняних ЗМІ.
Намагаюсь щороку робити так, щоб наші львівські і не лише, журналісти мали можливість час від часу зануритись у військове середовище, відчути себе на рівні зі справжніми українськими воїнами», – повідомив він.

7

Також Павло ткачук наголосив, що ці відвідини суттєво відрізняються від подібних візитів у попередні роки
«Наші акули пера повинні на власні очі бачити, чим живе сучасне вітчизняне військо, як триває підготовка українських солдат та офіцерів, які перспективи розвитку нашої армії в цілому.
Окрім того, зараз вже триває активна фаза вдосконалення об’єктів польової навчально-матеріальної бази Міжнародного центру миротворчості та безпеки. Вже цього року, згідно з рішеннями Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України, а також Міністра оборони України, ми плануємо створити декілька нових об’єктів, що цілком відповідатимуть найсучаснішим вимогам, зокрема й стандартам НАТО. Запросив на їх відкриття й журналістів»,  -йдеться у повідомленні.

6

Він також принагідно привітав «акул пера» із професійним святом.
«У цей непростий час ми, військовослужбовці, разом із відданими своїй справі журналістами, справжніми патріотами України, стали пліч-о-пліч проти підступного ворога. Зараз ми разом нарощуємо наш військовий потенціал та інформаційну перевагу у неоголошеній війні, яку фахівці недаремно вже назвали гібридною.
Тож хочу щиро подякувати всім українським журналістам за їхню активну громадянську позицію, оперативне та фахове висвітлення актуальних проблем Українського війська, всебічну підтримку воїнів, які захищають нашу Батьківщину на передовій та служать у тилу.
Користуючись нагодою, Вітаю Вас, шановні друзі, із професійним святом – Днем журналіста! Бажаю міцного здоров’я, удачі, творчого натхнення, нових цікавих та успішних проектів!».

5

4

3

2

103

Фото: Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *