ОСТАННІ НОВИНИ

Як і чим допомогти рятувальникам на Грибовицькому?

|

Львів’ян закликають допомогти рятувальникам, які займаються ліквідацією Грибовицької катастрофи і пошуком зниклого працівника ЛКП «Лев». Про це у Facebook повідомила активістка «Варти-1» Марія Воробець, передає кореспондент Львівського порталу.

сміття

«Як знаємо, на Грибовицькому сміттєзвалищі продовжуються пошуки ще однієї людини. Пару днів тому з вашою допомогою я зібрала їжу, воду і фрукти рятівникам. Дуже вам за це дякую. Але як я зрозуміла, їм наразі ще потрібна допомога. Минулого разу я чула, що їм потрібні прорезинені рукавички (як на фото) вологі серветки (бо коли розгрібають сміття, пече лице і в той момент води під рукою нема) і респіратори.
Ну і звісно їжа, думаю зайва не буде. Канапки, фрукти, можна думаю якусь картоплю варену цілу. Води минулий раз було дуже багато, то мабуть ще мають», – написала активістка.
«Якщо є бажаючі допомогти, то телефонуйте мені 0935495497 (але телефонуйте, бо я коли за кермом, не маю змогу писати повідомлення). Спочатку я відповім на ваші дзвінки і складу з ваших адресів маршрут. Також якщо маєте час і бажання можете самі підвезти до блок посту і там залишити, хлопцям це відвезуть наверх», – додається у повідомленні.

З хронологією подій на Грибовицькому сміттєзвалищі можна ознайомитися тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *