ОСТАННІ НОВИНИ

На західній Україні стартує соціальний проект «Говерла»

|

Із 10 червня в Івано-Франківську стартує проект під назвою «Говерла». Соціальна ініціатива націлена на те, щоб привернути увагу громадськості до соціальних проблем у країні та надихнути людей і українські компанії допомагати тим, хто цього потребує.Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

81

Першими, хто згодився запустити цей «ланцюг добрих справ», стала українська дочка відомої німецької компанії. Близько 130 співробітників, допоможуть у вирішенні декількох соціальних проблем в Івано-Франківській області, а саме: прибрати околицю біля дамби на річці «Бистриця», а також відвідати Залучанський дитячий будинок-інтернат аби підтримати дітей з обмеженими можливостями та забезпечити їх необхідною допомогою й обладнанням.

Проект має за мету підняти корпоративну відповідальність українських компаній перед соціальними проблемами країни. Дитячі будинки, будинки пристарілих та лікарні мають недостатнє державне фінансування, тому на їх підтримку потрібно чимало сил і вкладень, щоб привести все до ладу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *