ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали банду квартирних злодіїв

|

На Львівщині правоохоронці затримали учасників злочинного угрупування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

злодій

Так, працівники Червоноградського відділу поліції встановили, що до складу угрупування входило семеро осіб, котрі протягом тривалого часу  вчиняли крадіжки з квартир у  Червонограді та в інших містах Львівської області.

«Вони ведуть нормальний спосіб життя, більшість з них  раніше  ніколи не потрапляли у поле зору правоохоронців. Однак, працівники поліції, після тривалого документування, натрапили на слід зловмисників та припинили їх злочинну діяльність. Зараз вони затримані в порядку ст.208 КПК України», – повідомив слідчий слідчого відділення Червоноградського відділу поліції старший лейтенант поліції Андрій Муха.

Слідством вже встановлено, що зловмисники проникали у квартири, підбираючи ключі до вхідних дверей. До злочинів вони ретельно  готувалися, володіли інформацією щодо своїх майбутніх жертв та їх графіків, вивчали їх звички. В основному з приміщень викрадали гроші та ювелірні вироби.

Учасників угрупування підозрюють  у  вчиненні злочинів передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) та ч.3 ст.186 (грабіж) КК України. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Для кількох учасників злочинного угрупування суд вже обрав міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі епізоди злочинної діяльності зловмисників та перевіряють їх причетність до скоєння інших злочинів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *