ОСТАННІ НОВИНИ

У львівського трамвая відмовили гальма

|

Львівські патрульні зупинили трамвай у якого відмовили гальма. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

трамвай

Сьогодні о 12:45, патрулюючи на вулиці Личаківській інспектори помітили, як трамвай № 2 їде на великій швидкості зі сторони вулиці Пасічної. Патрульні зрозуміли, що у нього відмовили гальма. Полісмени увімкнули сирену та проблискові маячки, аби попередити про небезпеку інших учасників руху.

«Трамвай їхав зі швидкістю близько 60-70 км на годину. Під‘їжджаючи до перехрестя Личаківська – Мечникова, швидкість знизилася. Патрульний вибіг з автомобіля,  і водій трамваю кинула через двері гальмівний чобіток. Електрики в трамваї не було. Інспектор швидко закріпив на колії чобіток. У цей момент небайдужі громадяни, які стояли на зупинці громадського транспорту, почали штовхати трамвай у протилежному напрямку руху аби ще знизити швидкість. Трамвай вдалося зупинити за лічені метри від пішохідного переходу. На щастя, без потерпілих. В електротранспорті нікого окрім водія не було», – повідомляють патрульні.

Під час руху  трамвай пошкодив автомобіль Ford Focus. На водія трамваю, яка була у шоковому стані від цього випадку, склали протокол за скоєну ДТП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *