ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція взяла під варту грабіжників, які напали на студентку

|

У Стрию поліцейські взяли під варту зловмисників, які пограбували студентку на вокзалі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП  у Львівській області.

злодій

Так, до Стрийського відділу поліції ввечері 29 травня надійшло повідомлення від 20-річної студентки,  мешканки Дрогобича,  про те, що у Стрию на території залізничної  станції  двоє невідомих чоловіків її пограбували.

Зі слів жінки, на станції вона чекала на  поїзд  до  Одеси. Раптом до неї підбігли двоє молодиків та вирвали з її рук жіночу сумочку, у якій знаходилися мобільний телефон, гроші, а також  документи.

«Працівники сектору реагування патрульної поліції  за прикметами, наданими потерпілою,  розшукали одного з молодиків у Стрию. Це раніше судимий 18-річний мешканець Закарпатської області. Затримати  другого зловмисника – 21-річного,  раніше судимого  за розбійний напад,   нам допомогли колеги з  Закарпаття.  Ми щиро вдячні закарпатським правоохоронцям за надану нам допомогу, а також – працівникам поліції  міста Одеса,  котрі також  нам допомогли  у розслідуванні цього злочину», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції ІванМалиш.

Зловмисникам  повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб) ККУ. Грабіжникам загрожує до 6 років позбавлення волі. Суд обрав для них міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *