ОСТАННІ НОВИНИ

Військові Академії сухопутних військ відвідали сиротинець

|

Із нагоди Дня захисту дітей військовослужбовці Національної академії сухопутних військ традиційно завітали до вихованців Комунального будинку дитини № 1 Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі академії.

акад

В перший день літа, на який припадає свято, військовослужбовці видового військового вишу принесли радість усім тим, хто з таким нетерпінням чекав на сюрпризи. Вони традиційно завітали до вихованців Комунального будинку дитини № 1 м. Львова, який розташований поруч із військово-навчальним закладом.

акад 2

Діточки заздалегідь підготувалиcя до візиту гостей. Хлопчики та дівчатка танцювали, розповідали вірші та співали новорічні пісні. А за свої таланти вони отримали презенти від військовослужбовців Академії.

Курсанти, їх командири, зокрема начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук, принесли малечі солодкі подарунки та необхідні для їхнього побуту речі.

акад 3

“У нашому навчальному закладі стало доброю традицією й обов’язком турбуватись про діточок, які виховуються у дитячих будинках Львова. Коли ми завітали сьогодні до вас, ми відчули душевне тепло і доброту хлопчиків і дівчаток. Теплоту, яка надихає нас приходити до вас знову і знову, щоб побачити ваші щасливі усмішки”, — зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Відчувають турботу з боку військових і працівники дитячого будинку. За словами головного лікаря комунального будинку дитини № 1 Алли Лігостаєвої, їм дуже пощастило, що їхній заклад розташовується саме поруч з Національною академією сухопутних військ.

акад 5

Курсанти військового вишу щотижня заходять у гості до малечі. Спілкуються з дітьми, бавляться з ними у розвиваючі ігри, допомагають працівникам дитячих будинків виконати господарські роботи тощо, — розповіла вона. — Окрім того, військові щороку допомагають нам навести лад на ігрових майданчиках та озеленити прилеглу територію.

Фото: академія

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *