ОСТАННІ НОВИНИ

Незабаром у Львові стартує міжнародна багатоденна велогонка

|

Протягом 13 – 15 червня Львівщина прийматиме ювілейну 60-у міжнародну багатоденну велогонку українсько-польської дружби, яка відбуватиметься на території України дорогами Львівської та Івано-Франківської областей (2 етапи), а на території Республіки Польща –  територією Замойського повіту Люблінського воєводства (4 етапи). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

велосипед

“Загалом участь у цій представницькій міжнародній велогонці візьмуть участь 16 команд: по 8 з України та Польщі. У складі української спортивної делегації змагатиметься й збірна велосипедистів Львівської області. Загальна протяжність усієї велогонки близько 700 кілометрів. Територіє Україною протяжність траси – майже 300 кілометрів”, – повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Оксана Вацеба.

14 червня о 10.00 на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться урочиста церемонія відкриття та символічний старт міжнародної велогонки.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *