ОСТАННІ НОВИНИ

Любителів адреналіну запрошують спробувати безпечний екстрим

|

У Львові 4-5 червня організовують свято для тих, кого цікавлять екстримальні види спорту, – «Безпечний екстрим». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

спорт

У програмі – показові виступи про-райдерів, майстер-класи від професіоналів, захоплива вікторина та веселі розваги.

Початок 4 червня о 12:00 год на відкритому скейт-майданчику біля Порохової вежі.  До 14:00 год локація  у віданні bmx-райдерів, з 14:00 год — скейт-джем.

«Запрошуємо усіх, хто катається і має що показати та чого навчити інших; усіх, хто хотів би стати на дошку чи осідлати bmx, але не знає, з чого розпочати — досвідчені райдери — до ваших послуг (це хороша нагода познайомитись в неформальній обстановці); усіх, у кого просто немає планів на цей день — це чудова нагода гарно провести час в драйвовому товаристві», – розповіла організатор змагань, керівник СК «Екстрим» Ліля Габріель-Ткачук.

5 червня відбудуться майстер-класи від професіоналів на скейт-майданчику, що на вул. Довбуша, 24.

«Насправді такого типу заходів у нашому місті дуже мало, але вже кілька років поспіль ми намагаємось підтримувати організації, які культивують екстремальні види спорту через підтримку у проведенні їхніх заходів. Це насправді дуже класні заходи і дуже видовищні! Тому запрошуємо усіх прийти та отримати свою порцію адреналіну», – зазначає начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Фото: cikavo.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *