ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин знайшов у себе в під’їзді снаряди

|

У Львові в одному із під’їздів будинку місцевий житель виявив боєприпаси. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

замінування

До Шевченківського відділу поліції 31 травня надійшло повідомлення від 43-річного львів’янина про те, що у загальному коридорі підвального приміщення (двері якого не зачиняються)  свого житлового будинку на вулиці Сорочинській він виявив предмети схожі на снаряди, і звідки вони взялися, йому невідомо.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи було встановлено, що в підвальному приміщенні знаходяться чотири артилерійські снаряди.

При огляді вказаних металевих циліндрів з пороховим зарядом калібром 125 мм. працівники вибухотехнічної лабораторії встановили, що вони  не є вибухонебезпечними.

Боєприпаси вилучено. Вилучену зброю відправлено для проведення експертизи. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Працівники поліції встановлюють їх походження, а також яким чином вони потрапили у підвал житлового будинку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *