ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин повідомив про замінування супермаркету у Буську

|

У місті Буську «замінували» супермаркет «Рукавичка». Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

супермаркет

31 травня об 11:30 год. невідома особа чоловічої статі з таксофону, який розташований у Львові на проспекті Червоної Калини, 57 на телефон чергового Буського відділення національної  поліції повідомила про замінування у місті Буську відділення супермаркету «Рукавичка» (вул. Петрушевича, 3). Вимог, виконання яких могло би відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Буська згідно з «Планом дій» у складі 35 осіб та 13 од. техніки (з них 11 осіб та 2 од. техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області).

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при головному управлінні національної поліції у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень супермаркету «Рукавичка», центру соціального обслуговування населення, які розташовані у одній будівлі, та прилеглої території. Пошукові роботи завершені о 13:35 год. – вибухового пристрою не виявлено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *