ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти таки допитали Садового по Грибовичах

|

Учора ввечері, 31 травня, громадські активісти таки дочекались міського голову під стінами Ратуші. Відео із місця цієї зустрічі доступне у Youtube, передає кореспондент Львівського порталу.

1

Так, активісти пішли із Андрієм Садовим всередину міської ради і біля дверей його кабінету влаштували «допит». Натомість мер Львова свою відсутність на позачерговій сесії міської ради по Грибовицькій трагедії пояснив так: «Я не хотів тиснути на депутатів».

На питання активістів, чи буде він на наступні сесії 9 червня, Андрій Садовий сказав «так».

Окрім того, Андрій Садовий зазначив, що вирощені на землі у Грибовичах та ближніх селах овочі, фрукти та ягоди не є токсичними, що викликало обурення у активістів.

«Вся городина, що у нас на базарах продається, виробляється у Грибовичах. І ніхто не має до неї застережень, я її теж їм», – повідомив він.

Вкінці кінців мер міста також відповів на питання щодо своєї відставки: «За мене голосували сотні тисяч. У відставку я не збираюсь іти».

Нагадаємо, що вчора у Львівській міській раді відбулась позачергова сесія, на яку прийшло 60 депутатів з 64-х. Також на засідання завітали громадські активісти, які принесли міському голові два смітники, та Андрій Садовий не мав змоги їх побачити, бо «прогулював» сесію у невідомих владик. На сесії депутати виділили 14 мільйонів на ліквідацію наслідків Грибовицької трагедії. Також у порядок денний було внесено питання про недовіру міському голові.

Після завершення сесії у залі засідань почались сутички.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *