ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО загинув військовий, двоє отримали поранення

|

У зоні АТО внаслідок бойових дій загинув український військовослужбовець. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО, передає кореспондент Львівського порталу.

мапа

«Луганський напрямок

Вчора відбулося 2 ворожих обстріли. Зокрема, ввечері під Станицею Луганською відбулася перестрілка тривалістю півтори години із застосуванням БМП. Також поблизу Новотошківського на Бахмутській трасі відбувся мінометний обстріл з боку окупантів.

Донецький напрямок

Вчора майже всі обстріли з боку окупантів були мінометними. За підрахунками штабу, по наших позиціях було випущено майже 140 мін з 82-мм та 120-мм мінометів. Ворожі обстріли відбулися по всьому фронту від Луганського до Опитного. Практично завжди окупанти відкривали вогонь у темну пору доби. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 10 ворожих обстрілів.

Маріупольський напрямок

Бойові дії велися здебільшого на півночі – у Мар’їнському та Волноваському районах. Зокрема, під Красногорівкою відбувся мінометний обстріл з боку НЗФ, а у Новотроїцькому – снайперський. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 9 ворожих обстрілів.

Вчора було зафіксовано 6 польотів ворожих БПЛА на Донецькому напрямку.

За минулу добу внаслідок бойових дій 1 український військовослужбовець загинув, 2 – отримали поранення. Ці втрати українські війська понесли на Донецькому напрямку», – йдеться в повідомленні.

Фот: РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *