ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові визначили чемпіонів зі спортивного орієнтування

|

У Львові відбувся відкритий чемпіонат Львівської області зі спортивного орієнтування серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

2562076d22e403e4de692dcc2dc8b406

Так, у ньому взяли участь 130 спортсменів (50 жінок, 80 чоловіків) які представляли 9 команд Львівщини та Закарпатської області (м. Мукачево) в т ч. збірні, які представляють ДЮСШ «Юність», ДЮСШ-6, ДЮСШ-9, ДЮСШ «Надія», Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, «Азимут», ЦТК «Левандівка», м. Рава-Руська,  ТКЦ «Княжий».

Чемпіонами Львівської області на середній дистанції, прокладеній в смт. Брюховичі виявилися: Ярослав Пажух, Максим Бабич, Володимир Паламар, Адріан Семприх, Тетяна Давиденко, Оксана Овсінська, Ніна Цепурдей, Катерина Цепурдей.

На короткій дистанції, що пролягала в Стрийському парку Львова кращими стали: Сергій Бабич, Максим Бабич, Павло Безрукий, Володимир Паламар, Олег Солтисік, Тетяна Давиденко, Тетяна Фесун, Анастасія Савків, Ніна Цепурдей, Катерина Цепурдей.

Фото: соцмережі

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *