ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині виявили «точку» крадіжки нафти

|

На Львівщині виявили врізку в нафтопродуктопровід. За цим фактом працівники Самбірського відділу поліції відкрили кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

нафтопровід

У Самбірський відділ поліції 27 травня звернувся заступник начальника з безпеки лінійно-виробничої диспетчерської станції одного з підприємств. Чоловік повідомив, що у полі неподалік одного з сіл Самбірського району було виявлено пошкодження нафтопродуктопроводу.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що врізка у нафтопродуктопровід розташована на глибині близько одного метра. Витоку нафтопродуктів у місці пошкодження не виявлено.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.292 (пошкодження об’єктів магістральних нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу  до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні  роботи на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *