ОСТАННІ НОВИНИ

Уже завтра гурт «Бумбокс» збирається «порвати» Львів

|

Завтра, 27 травня, у Львові в Палаці спорту «Україна» відбудеться концерт гурту «Бумбокс». Цей концерт – це частина всеукраїнського туру гурту, де музиканти презентують новий максі-сингл «Люди».

люди

Максі-синг «Люди» – другий сингл в історії гурту «Бумбокс». Девять років тому гурт вже випускав сингл – «Тримай», який побив  рекорди продаж. «Люди» -це перший запис «Бумбокса», в якому гурт грає у новому складі – до музикантів приєднався піаніст Павло Литвиненко, який більше року їздив з гуртом як сесійний музикант.

Концерт у Львові – один з останніх у першій частині туру «Люди». За словами продюсера гурту «Бумбокс» тОлексія Согомонова,  квитки у «Палац спорту» продані повністю і очікується повний зал.

«На концерті буде більше трьох тисяч людей. Ми будемо також у Львові знімати кліп на пісню «Рок-н-рол», який створювали  частково у всіх містах тура. Львів – не виняток. Це місто дуже важливе для нас. Місто, з яким у нас тісні зв’язки», – зазначив він.

1

За словами лідера гурту Андрія Хливнюка, концерти у Львові зажди були особливо крутими.

«Я очікую від Львова стейдж-дайвінгу, вже колись таке було (сміється-ред.) У нас завжди були у Львові дуже круті концерти. Взагалі гурт «Бумбокс» відкрили три міста: Львів, Донецьк і Одеса. Якщо спитають що спільного між цими містами – це повні зали ще в перший рік існування команди. І досить великі, у Львові був найбільший тоді концерт у клубі «Пікасо», який ми зібрали ще до офіційного видання першого альбому. І це були круті концерти, люди знали на пам’ять усю нашу концертну програму. Завтра ми зіграємо не тільки 5 пісень, а ми зіграємо ще десь 2 години. Це програма для туру, яку ми граємо у всіх містах однаково. Було круто, побачимо, як буде завтра», – поділився він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *