У Львові відкрили емоційну фотовиставку «День»

|

Сьогодні у фойє головного корпусу Національного університету «Львівська політехніка» відбулося урочисте відкриття фотовиставки «День»-2015, передає кореспондент Львівського порталу.DSC_3487

DSC_3510

DSC_3537

У конкурсі брали участь понад 3000 фоторобіт у різних категоріях. У конкурсі є такі номінації: Події, Життя як воно є, Політика, Жанрове фото, Світ очима дітей, Будуємо нову Україну. Кожна робота-переможець вражає своєю емоційністю та драматургією, і це не могли не оцінити відвідувачі виставки.

«Ми могли б виставити роботи наших фотокорів, яеі постійно з нами працюють. Але вони пройшли через конкурс чесним шляхом. У нас на фотовиставці перемагають не свої, а кращі. А свої виграють лише тоді, коли вони най-най», – запевнила головний редактор «Дня» Лариса Івшина.

DSC_3540

DSC_3548

DSC_3558

 

На міжнародну фотовиставку прийшли провідні діячі культури, політика та небайдужі поціновувачі мистецтва. Ось як цю подію охарактеризував губернатор Львівщини Олег Синютка.

«Одні кажуть, що це виставка професійних фотографій, інші називають це фотомистецтвом чи витворами фотохудожників, а мені видається, що це просто інтелект. Інтелект нації, який зібраний в одну мить для того, щоб ми завжди пам’ятали, які ми були, і  завжди рухалися вперед, щоб ставати кращими», – вважає О. Синютка.

DSC_3515

DSC_3551

DSC_3557

 

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *