ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді зловмисники організували незаконний алкогольний цех

|

На Львівщині правоохоронці припинили діяльність підпільного цеху з виготовлення фальсифікованого алкоголю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області. алкогольний цех3

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області припинили роботу підпільного цеху, з якого у роздрібну торгівельну мережу області надходила фальсифікована горілка з підробленими марками акцизного збору.

Правоохоронці встановили, що цех був розташований на території одного з гаражних кооперативів у Червонограді. До незаконного виробництва алкоголю причетні троє осіб, усі мешканці Червонограда, двоє 29-річних та один віком 25 років.

алкогольний цех2

алкогольний цех1

У приміщенні цеху правоохоронці виявили та вилучили:

–    більше двохсот пляшок із фальсифікованою горілкою, забрендованих під продукцію відомих українських виробників, на яких були наклеєні акцизні марки з ознаками підробки;

–    197 марок акцизного збору з ознаками підробки;

–    1200 порожніх пляшок з під горілки;

–    20 000 етикеток для алкогольних напоїв;

–    470 брендованих корків;

–    двохсотлітрову бочку із залишками спирту;

–    інші комплектуючі та обладнання для виготовлення незаконної продукції, пристрій для розливання фальсифікованої продукції, лійки, шланги, технічний фен, картонні ящики, каністри, плівку для упаковування готової продукції.

алкогольний цех2

Взірці вилученої горілки відправлені на експертне дослідження. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.199 КК України. Правоохоронці  встановлюють інших осіб, причетних до організації роботи цеху та мережу збуту виготовлених фальсифікованих підакцизних товарів.

Фото: lv.npu.gov.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *