ОСТАННІ НОВИНИ

Тернопільчанин намагався ввезти в Україну понад 300 пляшок елітного алкоголю

|

Сьогодні у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець» під час митного контролю легкового транспортного засобу «MERCEDES-BENZ» працівники митниці виявили факт незаконного переміщення 312 пляшок елітного спиртного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

алкоголь

алкоголь1

Їх намагався ввезти громадянин України, мешканець Тернополя, смугою руху «зелений  коридор». Під час візуального огляду транспортного засобу  в митників виникла підозра щодо наявності в ньому товарів, які є обмеженими для переміщення через митний кордон України. Автомобіль було скеровано на майданчик поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там в багажному відділені автомобіля митники 312 пляшок елітного вина італійського виробництва. Незаконне  переміщення вказаних предметів було виявлено завдяки пошуковій роботі.

алкоголь2

Громадянин не заявив за встановленою формою точних  і достовірних відомостей про наявні в нього товари, які підлягають обов’язковому декларуванню в разі їх переміщення через митний кордон України.  Він порушив вимоги ст. 472 Митного кодексу України. Відносно нього складено протокол про порушення митних правил, товар вилучено до розгляду справи в суді. Вартість предметів ПМП буде встановлено додатково.

алкоголь3

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *