ОСТАННІ НОВИНИ

Об’єднані громади кличуть на роботу бухгалтерів

|

Головному бухгалтеру в Грабовецькій об’єднаній територіальній громаді обіцяють платити від трьох до чотирьох тисяч гривень зарплати. Проте за п’ять місяців на цю посаду не зголосився ніхто. Про це сьогодні, 27 травня, під час інтерв’ю-прес-конференції повідомив заступник голови Грабовецької об’єднаної територіальної громади Богдан Ковальський.

робота

«У нас передбачено штатом чотири бухгалтери. Але є тільки два. Відкрита вакансія на посаду головного бухгалтера. Але ніхто не погоджується змінити свою роботу без клопотів з меншою зарплатою, на роботу з клопотами з трохи більшою», – сказав він.

Заступник голови Грабовецької об’єднаної територіальної громади озвучив, скільки готовий платити фахівцям.

«У звичайного бухгалтера на руки буде 2800, а головному бухгалтеру передбачено від 3 до 4 тисяч гривень», – зазначив Богдан Ковальський.

Головний бухгалтер Новострілищанської об’єднаної територіальної громади  Любов Дейнега підтвердила, що відчуває велику нестачу кадрів.

«На початку нас працювало всього шість осіб: голова, я, та землевпорядники. Тим більше, що прогнозували, що громада нечисельна і неперспективна.  Тож залучити хороших спеціалістів було майже неможливо», – каже вона.

Проблему вирішили тим, що пообіцяли хорошу зарплату і дотримали свого слова.

«У нас сьогодні є три бухгалтери: головний бухгалтер, один спеціаліст і один бухгалтер відділу освіти. Ще є керівник фінансового управління. Головний бухгалтер має ставку 1723 гривні. Плюс доплата за ранг і вислугу. І ще депутати визначили, що мені треба дати премію – 100 відсотків від зарплати. У звичайних бухгалтерів такі самі ставки, тільки премія – всього 50 відсотків».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *