ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відвідав заступник міністра оборони разом із американцями

|

Сьогодні, 27 травня, заступник Міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов відвідав Національну академію сухопутних військ. Про це у Facebook повідомив начальник Національної академії сухопутних військ Павло Ткачук, передає кореспондент Львівського порталу.

3

За його словами, Ігор Долгов відвідав декілька локацій під час свого візиту.

«Після обговорення питань підготовки майбутніх офіцерів, Ігор Долгов відвідав також Міжнародний центрі миротворчості та безпеки. Там він зустрівся із делегацією ЗС США, яку очолював командувач Сухопутних військ ЗС США в Європі генерал-лейтенант Фредерік Бен Ходжес», – йдеться у дописі.

11

Також делегація ЗС США ознайомилася із ходом занять з бойової підготовки, зокрема з вогневої підготовки, яка проводилась із механізованим батальйоном окремої механізованої бригади.

7

«Американська делегація перебуває на Львівщині з дводенним візитом, який передбачений переліком заходів міжнародного військового співробітництва Збройних Сил України. Також він відбувається у рамках чотириденного культурного фестивалю «Дні Америки» у Львові.

10

Також генерал-лейтенант Фредерік Бен Ходжес поспілкувався із групою розмінування з числа українських та американських військовослужбовців та зустрівся із американськими військовослужбовцями, які беруть участь у заходах із підготовки підрозділів української армії», – зазначив П. Ткачук.

9

8

6

5

4

2

1

Фото: Соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *