ОСТАННІ НОВИНИ

Ігор Микичак: «Садовий має зрозуміти, що він наймит, а не пан»

|

Генеральний директор ПрАТ «Ірокс» розповів, як міський голова Львова поступово перетворює місто Лева на свою «власність»:

Mukuchak

«Нашому будівництву на вулиці Шевченка у Рясне-1 постійно вставляють палки у колеса. Крім житлових будинків ми зводимо поліклініку (якої до цього часу немає в такому великому мікрорайоні), дитячий садочок зі спортивними та комп’ютерними класами, в якому діти не почуватимуть себе, як в «бомжатнику», в які Садовий перетворив комунальні дошкільні заклади.

Будівництво трамваю на Сихів, яке почало фінансуватися ще у 2013-му, перевищило десятки мільйонів гривень. Не забуваймо, що гроші взято в кредит, і розраховуватись будемо ми, а не Андрій Іванович чи підконтрольні йому підприємства.

Також всі забули те, як Садовий знищив Львівський автобусний завод. За роки своїх каденцій він не замовив жодного автобусу місцевого виробника. Натомість купував вживаний транспорт за ціною нового. За витрачені кошти можна було двічі оновити автопарк львівського громадського транспорту, купити тролейбуси, які б сполучали усі райони міста.

Також я не розумію, з чого всі взяли, що саме завдяки йому у Львові є вода. Водну мережу Львова повністю зробили попередні мери – Василь Куйбіда та Любомир Буняк. Садовий лише відкрив кран, тому я не розумію, яке в нього було право приписувати все собі.

Також львів’яни забули, що у Львові зникло 15 кілометрів бруківки, яка була не з цементу, а базальтового каменю. Нова бетонна бруківка скільки прослужить: 20 чи 30 років? Натомість дорогий базальтовий камінь, покладений понад сто років тому, зник, і повернути його буде не так легко.

Нинішній мер, на мою думку, займається звичайним рейдерством. Коли будувалася «Арена Львів», то в людей забрали землю, не виплативши жодної компенсації. Така сама ситуація і з індустріальним парком, яким так любить хвалитися Андрій Іванович. Чому він не розповідає про те, що власникам землі чомусь не передбачена жодна виплата? Натомість він забирає 30 гектарів землі ніби «для блага мешканців Рясного».

Садовий набрав багато кредитів, ні перед ким не звітуючись. Виплачувати гроші будуть наші правнуки. Натоміть умов для розвитку не так багато. Що буде далі – невідомо.

Тому Садовий має зрозуміти, що ми найняли його на роботу, що він наймит, а не пан. Проте виникає враження, що місто Львів є його власністю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *