Львівських поліцейських, що постраждали від вибухів, нагородили «За відвагу»

|

Дільничні інспектори поліції капітан поліції Надія Андрухів та лейтенант поліції Роман Личак, що постраждали від тероризму у Львові, нагороджені відзнаками МВС України «За відвагу». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління превентивної діяльності ГУ НП у Львівській області.

1
Церемонія нагородження відбулась 24 травня, у приміщенні Головного управління Національної поліції у Львівській області. Відзнаки поліцейським вручив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Маруняк.

2

Нагадаємо, 14 липня  2015 року у Шевченківському районі Львова на двох опорних пунктах поліції пролунали вибухи, внаслідок яких дільничні інспектори Надія Андрухів та Роман Личак отримали важкі поранення.

Після тривалого лікування та курсу реабілітації, поранені правоохоронці у березні 2016 року приступили до виконання своїх обов’язків в Управлінні превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *