ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'яни хочуть знати, куди зникає старовинна бруківка

|

Львів’яни обурені тим, що з вулиць зникає старовинна бруківка. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Богдан Гула, повідомляє з сесійної зали кореспондент Львівського порталу.

бруківка

Відтак першому заступнику міського голови Львова Віктору Пушкарьову адресували депутатське звернення з проханням надати інформацію щодо кількості демонтованої та, наразі, не використаної бруківки з усіх ремонтних об’єктів міста. Підставою стало зникнення після ремонту бруківки на вулиці Богдана Хмельницького.

«Львів’ян прикро вразила відсутність автентичного покриття у старовинному районі Львова. Замість бруківки тут поклали асфальт», – зазначив депутат міськради Богдан Гула.

Як розповів Богдан Гула, до нього, як до члена комісії з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики, часто зверталися активісти та небайдужі львів’яни з проханням надати інформацію про подальшу долю бруківки.

Він пояснив, що хвилювання мешканців не є безпідставним, адже «журналісти з інших міст Західної України неодноразово викривали факти зловживання та розкрадання місцевими чиновниками та комунальними службами цього елементу автентичності старовинних українських міст».

Фото: bukpravda.cv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *